Resultaten voor backup maken macbook

 
backup maken macbook
Hoe maak ik een backup van mijn MacBook? Coolblue alles voor een glimlach.
Voor het maken van een backup van mijn MacBook heb ik een harde schijf nodig met minimaal 2 keer zoveel opslagcapaciteit als mijn MacBook. Is de capaciteit van de SSD van mijn MacBook 256 GB? Dan heb ik een externe harde schijf van minimaal 512 GB nodig.
vpn verbinding maken android
Een backup maken van een Mac wikiHow.
English: Back Up a Mac, Español: respaldar una Mac, Deutsch: Backup eines Mac's' Italiano: Eseguire il Backup di un Mac, Mac, Français: sauvegarder un Mac, Português: Fazer o Backup de um MacBook, Bahasa Indonesia: Membuat Salinan Data Cadangan pada Komputer Mac, Backup Mac, Ting Vit: Sao lu máy Mac. Deze pagina is 2.428 keer bekeken. Vond je dit een nuttig artikel? Cookies maken wikiHow beter.
google adwords keyword planner
Artikel: Back-up maken met Time Machine Mac SeniorWeb.
Klik op Beslis later als u de vraagt krijgt of u de schijf wilt gebruiken om een reservekopie te maken met Time Machine. Wij tonen namelijk een andere weg naar Rome, die u altijd kunt gebruiken. Klik linksboven op het Apple-logo Systeemvoorkeuren.
schilderwerken
Postbussen in Mail exporteren als mbox naar een harde schijf appletips.
Klik op Kies om ze weer toe te voegen aan Mail. Mac: De Mail applicatie sneller maken met Terminal. Met behulp van OS X Terminal kun je een speciale SQlite vacuum taak uitvoeren om OS X Mail sneller te maken.
Artikel: Back-up maken met Time Machine Mac SeniorWeb.
Klik op Beslis later als u de vraagt krijgt of u de schijf wilt gebruiken om een reservekopie te maken met Time Machine. Wij tonen namelijk een andere weg naar Rome, die u altijd kunt gebruiken. Klik linksboven op het Apple-logo Systeemvoorkeuren.
Backups maken van je Mac met Time Machine Apple Coach.
Koop dan minstens een 500GB backup disk. Als je een MacBook hebt met bijvoorbeeld een 250GB-schijf kun je makkelijk twee maanden vooruit op een 500GB-backup-disk voor je backup-schijf vol is. Wat er gebeurt als je schijf wel vol raakt bespreken we straks. Laten we eerst backups eens inrichten nu je een schijf gekocht hebt. Mac backups maken met behulp van Time Machine.
Met Time Machine een back-up van je Mac maken: zo doe je dat.
Iedere Mac is standaard uitgerust met het programma Time Machine. Dat is de meest gemakkelijke manier om een back-up te maken. Als je een Mac backup gaat maken, heb je een harde schijf nodig, die je aansluit op de computer.
Hoe maak je een back-up van je Mac? iUsed Blog.
Een back-up van je iMac, MacBook, MacPro of MacMini maak je met behulp van Time Machine. Dit is een gratis applicatie van Apple, waarmee je reservekopieën van je volledige Mac kunt maken, inclusief systeembestanden, programmas, muziek, fotos, e-mails en documenten.
Een reservekopie van een Mac maken of terugzetten met Time Machine Apple Support.
Een externe harde schijf die is aangesloten op de USB-poort van een AirPort Extreme-basisstation in uw netwerk. Wanneer u een externe harde schijf rechtstreeks op de Mac aansluit, wordt u mogelijk gevraagd of u de schijf wilt gebruiken om een reservekopie met Time Machine te maken.

Contacteer ons