Meer resultaten voor backup maken telefoon

 
backup maken telefoon
Hoe maak je een back-up van je iPhone of Android-toestel? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Apple geeft toe dat ze oudere iPhones bewust trager maken Apple geeft toe dat ze oudere iPhones bewust trager maken. Zo schakel je de Windows 10-functie in die beschermt tegen ransomware Zo schakel je de Windows 10-functie in die beschermt tegen ransomware. Politie adviseert: noteer IMEI-nummer van je telefoon!
VPN
hoe maak ik een back-up van mijn Android smartphone? Coolblue alles voor een glimlach.
Maak een back-up van je WhatsApp berichten. Als je wisselt van telefoon wil je natuurlijk al je WhatsApp berichten meenemen. Een back-up maken van je chats gebeurt niet met de back-up functie van je smartphone, maar in WhatsApp zelf. Volg de onderstaande stappen om een back-up te maken van je WhatsApp berichten.:
refurbished laptop
Tips: Hoe maak ik een back up van mijn smartphone gegevens? Samsung NL.
We hebben er onze fotos, videos, documenten, gegevens van vrienden Een goede back-up maken van je data wordt daardoor steeds belangrijker. Je moet er toch niet aan denken dat je alles kwijt bent wanneer er iets met je telefoon gebeurt.
schilderwerken
Artikel: Back-up maken op Android-apparaten SeniorWeb.
Alleen dan worden alle bovenstaande instellingen toegepast op het nieuwe toestel. Zet de Android Backup Service als volgt aan.: Tik op Instellingen. Tik op de optie Back-up maken en terugzetten op sommige apparaten moet u naar beneden scrollen om deze optie zichtbaar te maken of moet u eerst tikken op het tabblad Algemeen, Accounts of Cloud en accounts Back-up en herstel. Zorg dat de opties Back-up van mijn mijn gegevens en Automatisch herstellen aanstaan. Tik op Back-up van account of Back-upaccount. Tik op uw account. Hebt u uw Google-account nog niet gekoppeld met uw telefoon, tik dan op Account toevoegen.
Hoe maak ik een back-up van mijn smartphone? Telefoon Abonnement.
Een back-up maken van je Windows Phone. Bij een Windows telefoon heeft Microsoft zijn eigen back-up dienst OneDrive genoemd. Als je in het bezit bent van een Windows Phone is dit dus de dienst waar je gebruik van moet maken voor het maken van een backup.
Hoe maak je een back-up van je smartphone? Bellen.com.
Er zijn verschillende manieren om een back-up te maken en voor de meest eenvoudige manier hoef je zelfs helemaal geen moeite te doen. Het was al mogelijk om een reservekopie van bestanden te maken op een computer, cd of USB-stick, maar de cloud wordt als back-uplocatie steeds populairder. Bepalend voor het maken van een back-up is het besturingssysteem waarop je telefoon draait.
Zo maak je de ultieme smartphone back-up How To ComputerTotaal.
Als je al je contacten ziet, is alles in orde. Als je graag je WhatsApp-gesprekken wilt bewaren voor als je je telefoon verliest, dan ga je op Android naar het menu van WhatsApp en tik je op Instellingen / Chats / Chat back-up. Tik dan op Back-up maken naar Google Drive en kies hoe vaak die back-up gemaakt moet worden.
Hoe maak ik een back up van mijn smartphone of tablet gegevens? Samsung Service NL.
Meer informatie over Android versie controleren. Doorloop de volgende stappen van onze Smart Simulator voor een back-up maken met Samsung KIES. Samsung Smart Switch. Doorloop de volgende stappen van onze Smart Simulator voor een back-up maken met Samsung Smart Switch.
Back-up van je smartphone maken? Simyo Blog.
Schuif de twee balkjes voor het automatisch maken van een back-up van fotos en videos naar links. Zo wordt er alleen een back-up gemaakt als je smartphone is verbonden met een wifi-netwerk en je tegelijkertijd de app open hebt staan. Het maken van een back-up stopt als je de app sluit of de telefoon vergrendelt.
In 3 stappen een Android back-up maken van je toestel.
Voor het maken van reservekopieƫn maakt de chat-app gebruik van Google Drive. Lees meer in onze Beveiliging-gids. Zo beperk je de gevaren van een openbaar wifi-netwerk 17-7. Telefoon gestolen op vakantie? Dit moet je direct doen! In 4 stappen gevoelige notificaties op je Android-smartphone verbergen 28-6. Beheer je wachtwoorden met deze 5 apps voor Android 3-5. De 7 meestgestelde vragen over gevaarlijke apps in de Play Store 2-5. Categorie: Backup en beveiliging.

Contacteer ons