Op zoek naar foto backup?

 
foto backup
Raak je foto's' niet kwijt: zo maak je een goede backup RTL Nieuws.
Daarom is World Backup Day in het leven geroepen: een initiatief van gebruikers van het populaire Reddit-forum. Op World Backup Day hopen ze zo veel mogelijk mensen aan te sporen om regelmatig een backup van hun bestanden te maken. Wij helpen je een handje om de juiste keuze te maken.
refurbished laptops
10 backup methoden voor je fotos Techyx.
Een relatief nieuwe backup methode is de cloud. Via internet bewaar je je foto bij een bepaalde provider, die deze opslaat in een professioneel datacenter. Een datacenter beschikt over allerlei faciliteiten voor veilige opslag, zoals een noodstroomvoorziening, brandwerende installaties en meerdere zogenaamd redundante opslagfaciliteiten.
ppc
Back-ups maken van foto's' en video's' Android Google Foto's' Help.
Privé opgeslagen: De back-ups die worden gemaakt van foto's' en video's' op je apparaat, zijn privé, tenzij je ervoor kiest ze te delen. Synchroniseren: Wijzigingen die je aanbrengt, worden weergegeven op elk gesynchroniseerd apparaat. Als je bijvoorbeeld een foto bewerkt en opslaat op je telefoon, ziet deze er hetzelfde uit op photos.google.com.
waterontharder
Google Foto's' Apps op Google Play.
werelds beste Fotogalerij voor het bekijken en organiseren van uw foto s. Miljoenen mensen hebben hun galerij met een slimme fotogalerij vervangen. Probeer slim album. Fotobewerking van professionele kwaliteit met de nieuwe Snapseed-app. Keepsafe Photo Vault: Hide Private Photos Videos.
goochelaar
Foto's' backuppen; zorg voor een goed backupsysteem!
Een nieuwe foto wordt daarmee gekopieerd naar de speciale backup schijf. Maar ook als je bijvoorbeeld een foto hebt bewerkt in Photoshop, wordt van de nieuwste versie een backup gemaakt. Door te kijken naar de wijzigingen maakt de computer niet elk uur een kopie van de hele computer, maar alleen van de bestanden die nieuw zijn of zijn gewijzigd.
Wat is jouw foto backup strategie? DIGITALEFOTOGRAFIETIPS.
Wat is jouw foto backup strategie? De hoeveelheid data die we als fotografen op onze steeds groter wordende harde schijven bewaren neemt met elke RAW foto tussen de 10-20MB toe en deze behoefte zal alleen maar groter worden met de nog steeds toenemende hoeveelheid megapixels per foto.
REISJUNK 5 Tips voor een foto's' back-up maken tijdens het reizen.
Stel je nu eens voor dat je al deze fotos kwijt raakt, dit zou een hoop herinneringen voor later doen vervagen. We zijn allemaal geconcentreerd op het niet verliezen van onze telefoon of portemonnee, maar eigenlijk zijn de herinneringen in een foto of video van veel grotere waarde. Regelmatig een back-up maken van je fotos tijdens het reizen is daarom super belangrijk. Al helemaal wanneer je voor lange tijd op reis bent want als na 3 maanden reizen je telefoon of camera ineens weg is, dan is dat extra zuur. Het behouden van je dierbare herinneringen draait om één basisregel: Backup je fotos altijd tweemaal en regelmatig.
Backups van foto's' maken die op je iPhone en iPad staan.
Foto backup met Shoebox. Shoebox laat je onbeperkt fotos opslaan met slechts één beperking: de kwaliteit van de foto wordt aangepast naar maximaal 106, megapixels. Dit houdt in dat je fotos gecomprimeerd zullen worden en de kwaliteit zal dus achteruit gaan.
Hoe zorg je voor een goede backup van je foto's? Cursussen Zoom.nl.
Foto van de dag. Fotocursus op video. Foto van de dag. Fotocursus op video. Meld je gratis aan. Home Cursussen Hoe zorg je voor een goede backup van je foto's? Hoe zorg je voor een goede backup van je foto's?

Contacteer ons