Resultaten voor icloud backup maken

 
icloud backup maken
iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone.
iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone of iPad. Workshop woensdag 27-06-2018, door Koen van Ekeren. Home / Workshops / iCloud / iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone of iPad.
magento backup
iOS: Handmatig een iCloud reservekopie maken appletips.
4 januari 2015. Home / Basis / iOS: Handmatig een iCloud reservekopie maken. iOS: Handmatig een iCloud reservekopie maken. Het is erg belangrijk om regelmatig een back-up reservekopie van je iPhone, iPad en iPod Touch te maken. Dit kan via iTunes, maar ook via iCloud.
waterontharder
iCloud reservekopie: zo werkt het op je iPhone, iPad of iPod Touch.
Het maken van een back-up via iCloud is eenvoudig. Zorg er wel voor dat je bent verbonden met een wifi-netwerk. Een reservekopie kun je namelijk alleen maken op een vast netwerk. Volg de onderstaande stappen om een back-up van je iOS-apparaat te maken.:
waterontharder
iCloud backup maken en terugzetten op iPhone en iPad.
iCloud kan automatisch een volledige backup maken van je toestel; het enige wat jij hoeft te doen is even controleren of alle instellingen goed staan. Deze tip legt uit hoe dat moet, zodat je voortaan moeiteloos iPad en iPhone-backups op iCloud maakt.
schilderwerken
Hoe maak je een back-up van je Mac? iUsed Blog.
iOS Reservekopieën maken met iCloud of iTunes. De informatie van je iPad of iPhone kun je kopiëren en bewaren door een reservekopie te maken met iCloud of iTunes. Deze reservekopie kun je gebruiken om alle gegevens naar een nieuw iOS-apparaat over te zetten, mocht je je oude apparaat ooit vervangen, verliezen of beschadigen.
Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch Apple Support.
Dit moet u doen om iCloud elke dag automatisch een reservekopie te laten maken van uw apparaat.: Controleer of iCloud-reservekopie is ingeschakeld in Instellingen uw naam iCloud iCloud-reservekopie. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar Instellingen iCloud Reservekopie.
iPhone back-up maken: zo maak je snel een reservekopie.
iPhone back-up maken met iCloud. Een andere manier om een reservekopie te maken is via Apples iCloud. Als je van deze optie gebruikmaakt, maak je steeds een iPhone back-up als het toestel verbinding maakt met wifi. Handig, want dan hoef je er nooit meer aan te denken. Kies je voor iCloud, dan ga je op je iPhone naar Instellingen iCloud iCloud-reservekopie. Zet vervolgens het schuifje op groen en kies voor Maak nu reservekopie. Let wel op dat je slechts 5GB aan opslagruimte gratis krijgt van Apple, daarna betaal je extra voor de ruimte die je meer nodig hebt. Wat je niet op kan slaan met iCloud zijn apps: die zul je opnieuw moeten downloaden als je een iPhone herstelt. Deze worden wel overgezet als je een reservekopie vanaf een pc op een iPhone terugzet. Op zoek naar meer? Check ons overzicht met iPhone tips! Categorie: Backup en beveiliging, Startersgids.
iCloud vol? Zo maak je weer ruimte voor een reservekopie One More Thing.
Deze laat je uiteraard staan. In sommige gevallen is het niet nodig van alle apparaten een backup te maken. Misschien heb je nog een iPad die alleen gebruikt wordt voor het bekijken van films en geen belangrijke informatie bevat. In dat geval kun je, om ruimte op iCloud te besparen, het maken van een kopie op dit apparaat uitzetten.
Artikel: Back-up maken van iPad/iPhone SeniorWeb.
Een back-up maken van de gegevens op een iPad of iPhone kan op meerdere manieren, namelijk via iTunes en via iCloud. Als u alle gegevens van de iPad/iPhone naar de computer wilt overzetten, gebruikt u het programma iTunes. Maar u kunt ook reservekopieën maken via iCloud.
iCloud: Reservekopie van je iOS-apparaten maken in iCloud. Reservekopie van je iOS-apparaten maken in iCloud.
Automatisch reservekopie maken. Ga naar Instellingen je naam iCloud iCloud-reservekopie of Instellingen iCloud iCloud-reservekopie en schakel dan iCloud-reservekopie in. Handmatig reservekopie maken. Ga naar Instellingen je naam iCloud iCloud-reservekopie of Instellingen iCloud iCloud-reservekopie en tik dan op Maak nu reservekopie.

Contacteer ons