Resultaten voor iphone backup maken

 
iphone backup maken
iOS: Handmatig een iCloud reservekopie maken appletips.
Tap hier op Maak nu reservekopie om onmiddellijk een back-up te maken van je iPhone, iPad of iPod Touch. Dit kan altijd handig zijn als je bijvoorbeeld een nieuwe iPhone hebt en nog snel een back-up wil maken voor je deze op je nieuwe iPhone zet.
free vpn ios
Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch Apple Support.
Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen, verloren of beschadigd raakt.
liposucties
Handmatig een backup maken van uw iPhone, iPad of iPod.
Home Smartphone en tablet Handmatig een backup maken van uw iPhone, iPad of iPod Handmatig een backup maken van uw iPhone, iPad of iPod. Van uw iPhone, iPad of iPod een backup maken, is verstandig. Want zowel de iPhone, de iPad als de iPod zijn gewoon kleine computers.
waterontharder
iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone.
iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone of iPad. Workshop woensdag 27-06-2018, door Koen van Ekeren. Home / Workshops / iCloud / iTip: iPhone backup maken: zo maak je een reservekopie van je iPhone of iPad.
schilderwerken
iCloud reservekopie: zo werkt het op je iPhone, iPad of iPod Touch.
Volg ons via Twitter. Vind ons leuk op Facebook. Home Tips In 4 stappen een back-up maken van je iPhone, iPad en iPod touch. In 4 stappen een back-up maken van je iPhone, iPad en iPod touch. Door Declan van Schaik.
Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch Apple Support.
Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen, verloren of beschadigd raakt.
Een back-up maken en terugzetten op iPhone, iPad of iPod Microfix Microfix.
Backup via iTunes. Een back-up maken van een iPhone, iPad of iPod touch via iTunes doe je op de volgende manier.: Ga na of je computer beschikt over de laatste versie van iTunes en update indien nodig. Sluit je iOS apparaat via USB aan op de computer.
Apple iPhone 5S Apple iPhone 5S Back-up maken Tips Tricks Belsimpel.nl.
Back-up maken voor de Apple iPhone 5S. Om er voor te zorgen dat je geen kostbare gegevens kwijtraak als je je smartphone of tablet verliest, maak je een back-up. Het is slim om van zo veel mogelijk bestanden een back-up te maken.
Artikel: Back-up maken van iPad/iPhone SeniorWeb.
Een back-up maken van de gegevens op een iPad of iPhone kan op meerdere manieren, namelijk via iTunes en via iCloud. Als u alle gegevens van de iPad/iPhone naar de computer wilt overzetten, gebruikt u het programma iTunes. Maar u kunt ook reservekopieƫn maken via iCloud.
iPhone backup maken: ultieme gids voor reservekopie van iPhone of iPad.
iPhone en iPad backup stappenplan: zo maak je iPhone back-ups. Alles wat je wil weten over iPhone backups en iPad reservekopie. Een iPhone back-up reservekopie maken van je iPhone is altijd verstandig. En natuurlijk geldt dat net zo voor de iPad.

Contacteer ons