Meer resultaten voor outlook backup maken

 
outlook backup maken
Tip: back-up mail Office Outlook SeniorWeb.
Klik op Outlook-gegevensbestand pst Volgende. Wilt u het bestand later niet openen met Office Outlook kies dan voor Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden Windows. Klik op de map waaruit u de e-mails wilt exporteren, waarschijnlijk Postvak IN en klik op Volgende. Let op, u kunt slecht één map tegelijk exporteren. Wilt u meerdere mappen back-uppen? Herhaal dan alle stappen en kies bij deze stap een andere map. Standaard staat er al een plek aangegeven waar de back-up wordt opgeslagen. Klik op Bladeren om de opslaglocatie te wijzigen. Kies bijvoorbeeld voor een USB-stick, zodat u ook bij de mails kunt als de computer crasht. Als u regelmatig een back-up van alle bestanden op de computer maakt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen het bestand op te slaan op de pc. Navigeer naar de juiste map en klik op OK. Klik op Voltooien. Een Outlook-gegevensbestand beveiligt u met een wachtwoord. Typ het wachtwoord, klik in het veld achter Bevestig uw wachtwoord en typ nogmaals het wachtwoord. Klik op OK. Typ in het volgende venster weer uw wachtwoord en klik op OK. Uw back-up is nu opgeslagen. Meer over dit onderwerp. Back-up maken: de mogelijkheden.
google advertentie
Ik wil een back-up van mijn e-mail maken Outlook TransIP.
Met behulp van Outlook draag je eenvoudig e-mail, contactpersonen en agenda-items over van het ene naar het andere mailaccount. Dit gebeurt door binnen Outlook een back-up te maken in de vorm van een zogenaamd Perosnal Storage Table-bestand pst-bestand. In dit artikel leggen we je uit hoe je een back-up van je e-mail maakt met Outlook 2010, 2013 en 2016.
sem microscope
Outlook backup maken en terugzetten.
De interface van Outlook 2003. Outlook backup maken en terugzetten. Meer cursus Outlook. Outlook backup maken en terugzetten. Email wordt vaak intensief gebruikt. Er worden berichten verzonden en berichten ontvangen met soms belangrijke informatie erin. Regelmatig een email backup maken is daarom essentieel als je een ramp wil voorkomen.
tafelmodel koelkast
Backup maken van Email Outlook Kennisbank Mijn Hosting Partner.
Backup maken van Email Outlook. In dit artikel word behandeld hoe je een backup kunt maken van jouw berichten in Outlook. Dit doen wij door de tool van Outlook te gebruiken om een pst bestand te maken. Als je bijvoorbeeld naar MijnHostingPartner.nl gaat verhuizen dan is het noodzakelijk om een backup te maken van jouw inbox.
schilderwerken
Een back-up maken van e-mailberichten, contactpersonen en agenda in een PST-bestand van Outlook of deze naar een PST-bestand exporteren Office-ondersteuning.
Een back-up maken van e-mailberichten, contactpersonen en agenda in een PST-bestand van Outlook of deze naar een PST-bestand exporteren. Outlook voor Office 365 Outlook 2016 Outlook 2013 Office voor bedrijven Office 365 Admin Outlook 2010 Outlook 2007 Webversie van Outlook voor Office 365 Business Webversie van Outlook voor Exchange Server 2016 Meer.
Outlook Cursus: Outlook Backup.
Het zou vervelend zijn om daar pas achter te komen, als het te laat is. Bezoekers van deze pagina keken ook op.: Outlook 2007 Cursus: Mail instellen met vervaldatum. Outlook 2007 Training: Tekstblokken invoegen in mail. Outlook 2003 Cursus: Backup maken Outlook.
Outlook Express backup maken.
Home Computertips Outlook Express backup maken Outlook Express backup maken. Een Outlook Express backup maken van e-mail en adresboek lijkt op het eerste gezicht een niet zo heel eenvoudig klusje. Toch valt dat wel mee als u eenmaal de bestanden hebt gevonden waar adressen en e-mails in ondergebracht zijn.
Hoe maak ik een back-up van mijn Outlook mail met een PST bestand.
Zo maakt u een back-up van uw Outlook mail met een PST bestand. Met een PST bestand kunt u simpel een back-up maken van uw Outlook mail. Het is de eerste stap in het archiveringsproces om al uw e-mails geschikt te maken voor langdurige archivering.
Een back-up van uw e-mail maken Outlook.
Een back-up van uw e-mail maken. Outlook voor Office 365 Outlook 2016 Outlook 2013 Meer. Als u e-mail gebruikt voor uw werk, gebruikt u waarschijnlijk een Exchange of IMAP-account. Door Exchange en IMAP-servers wordt uw e-mail automatisch gearchiveerd, zodat u deze altijd en overal kunt openen.

Contacteer ons