Resultaten voor backup maken samsung

 
backup maken samsung
Een back-up maken van je gegevens op een Samsung toestel Android T-Mobile Community.
1 Ga op je smartphone of tablet naar Apps Instelllingen Accounts Samsung Account indien Samsung Account er niet staat, tik dan op Account toevoegen en maak een Samsung Account aan, of log in met je Samsung account. 2 Tik nu op je e-mailadres en vink de onderdelen aan die je wilt synchroniseren. 3 Zodra je verbonden bent met internet zal je smartphone of tablet online een back-up maken van de aangevinkte gegevens.
gsm hoesjes samsung
hoe maak ik een back-up van mijn Android smartphone? Coolblue alles voor een glimlach.
Bijvoorbeeld: Back-up van account maken of back-up account. Je Android smartphone zal nu automatisch een back-up maken van je gegevens. Maak een back-up van je foto's' en video's.' Een back-up maken van foto's' en video's' kun je op twee manieren doen.
korte kapsels met bril
In 3 stappen een Android back-up maken van je toestel.
Voor het maken van reservekopieën maakt de chat-app gebruik van Google Drive. Lees meer in onze Beveiliging-gids. Zo beperk je de gevaren van een openbaar wifi-netwerk 17-7. Telefoon gestolen op vakantie? Dit moet je direct doen! In 4 stappen gevoelige notificaties op je Android-smartphone verbergen 28-6. Beheer je wachtwoorden met deze 5 apps voor Android 3-5. De 7 meestgestelde vragen over gevaarlijke apps in de Play Store 2-5. Categorie: Backup en beveiliging.
glas bestellen
KPN Samsung Galaxy S6 Software: Back-up maken of terugplaatsen.
Om een back-up van de gegevens van jouw Samsung Galaxy S6 te maken, moet Samsung Smart Switch geïnstalleerd zijn op je computer / Mac. Controleer of je Samsung Galaxy S6 volledig is opgeladen en is verbonden met je computer / Mac.
google advertentie kosten
Hoe maak ik een back up van mijn smartphone of tablet gegevens? Samsung Service NL.
Samsung KIES / Samsung Smart Switch.: Bij het uitvoeren van een back-up, kun je gebruiken maken van twee programma's: Samsung KIES en Samsung Smart Switch. Als je een ouder Samsung toestel hebt bijv. Galaxy S3 mini, Galaxy S2, kun je gebruikmaken van Samsung KIES.
Hoe maak ik een back-up van mijn mobiele telefoon? Samsung Ben Community.
Tik nu op je e-mailadres en vink de onderdelen aan die je wilt synchroniseren. Zodra je verbonden bent met internet zal je mobiele telefoon of tablet online een back-up maken van de aangevinkte gegevens. Samsung KIES bedraad. Download en installeer Samsung KIES op je computer of laptop en start Samsung KIES op.
KPN Samsung Galaxy S7 Software: Back-up maken of terugplaatsen.
Samsung Galaxy S7 Software Back-up maken of terugplaatsen. Om een back-up van de gegevens van jouw Galaxy S7 te maken, moet Samsung Smart Switch geïnstalleerd zijn op je computer / Mac. Controleer of je Galaxy S7 volledig is opgeladen en is verbonden met je computer / Mac.
Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Back-up maken Tips Tricks Belsimpel.nl.
Back-up maken voor de Samsung Galaxy S7. Om er voor te zorgen dat je geen kostbare gegevens kwijtraak als je je smartphone of tablet verliest, maak je een back-up. Het is slim om van zo veel mogelijk bestanden een back-up te maken.
Tips: Hoe maak ik een back up van mijn smartphone gegevens? Samsung NL.
Op het besturingssysteem van je smartphone zitten allerlei functies om automatische back-ups te maken en belangrijke data automatisch op te slaan zoals foto's, wachtwoorden, de contacten in je adresboek, je emailberichten en de data die je in apps creëert. Het is alleen wel zaak ze te activeren. Via Samsung accounts kun je bijvoorbeeld de synchronisatie instellingen van je toestel aanpassen.

Contacteer ons