Meer resultaten voor synology nas backup

 
synology nas backup
DiskStation Manager Knowledge Base Synology Inc.
Bescherming tegen ransomware. Neem contact op met ons. Product en supportstatus. Synology Bounty Program. Neem contact op met ons. Jobs at Synology. Zoeken op Synology.com. Neem contact op met ons. Copyright 2018 Synology Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden Privacy.
Sitecom
Back-up met Synology NAS op HiDrive.
Afdrukweergave Back-up met Synology NAS op HiDrive. Heb je een Synology NAS? Dan kun je de gegevens op deze NAS gemakkelijk back-uppen naar je cloud storage HiDrive. Er zijn twee back-upmogelijkheden. In dit artikel lees je hoe je de apps Hyper Backup en Cloud Sync moet gebruiken.
adverteren google
Eenvoudig een back-up maken van je Synology NAS tech365.
Ik denk dat de wifi-functionaliteit van een 2de NAS niet echt een meerwaarde biedt voor mij. Ik zie de backupschijf van de NAS eerder als een overwegend offline kopie die ik op regelmatige basis met de NAS verbind voor het maken van een backup en verder volledig met rust laat en hoop nooit nodig te hebben. Mijn data is dan eerste instantie beveiligd door de 1-schijf-redundancy van de NAS met RAID5 of Synology Hybrid RAID en in 2de instantie door de mirror kopie op de externe USB-schijf.
refurbished laptops
Backup van je Synology. Wat zijn de mogelijkheden? Mobile-Harddisk.nl Blog De storage expert.
CrashPlan cloud kost 50 per jaar voor unlimited backup opslag zou een mooie optie kunnen zijn maar accepteert geen klanten uit Nederland, Alleen US en Australië voor hun online backup plannen. Ik ben nog steeds op zoek naar een niet te dure oplossing voor mijn 250Gig Synology NAS online backup voorziening die vanaf de NAS zelf draait, dus onafhankelijk van mijn PC.
goochelaar
DiskStation Manager Knowledge Base Synology Inc.
Alle NAS-modellen vergelijken. Synology Router Manager. Licentie voor Site-to-Site VPN. Network Video Recorder. Device License Pack. Active Backup for Office 365. Presto File Server. RAM-modules en railkits. Momentopname en vermenigvuldiging. Onderwijs en Overheden. Media en entertainment. Zie alle verhalen van klanten.
Maak een NAS-backup: Synology en Netgear Opslag PCMweb.nl.
Wanneer je veel gevoelige data op je NAS hebt staan, is het slim om regelmatig een NAS-backup te maken. Hoe pak je dat het beste aan? We leggen je hier uit hoe je een backup maakt van Synology en Netgear-NAS'en.
Synology cloud backup maken? STRATO.
Een NAS is aangesloten op het thuisnetwerk, en is dus in principe alleen toegankelijk vanuit dit netwerk. Op het moment dat je ook buiten huis je bestanden wilt raadplegen, doe je er goed aan een Synology cloud backup te maken.
Stappenplan backup van NAS naar externe NAS.
Alleen heb ik geen externe HD meer, deze is laatst stuk gegaan. In plaats van vervanging hiervan heb ik juist gekozen om de Synology te vervangen en de oude op een externe lokatie in te zetten. Re: Stappenplan backup van NAS naar externe NAS.
Hyper Backup Synology Inc.
Gebruikers kunnen in geval van nood reservekopieën via File Station of via gewone overdrachtsprotocollen opzoeken alsof er niets aan de hand is. Met Hyper Backup Explorer kunnen gebruikers reservekopieën van hun NAS of vanuit Synology C2 Backup ophalen op computers met Windows, macOS, Ubuntu of Fedora.

Contacteer ons